Reiki-ja Energiahoidot

Meitä ympäröi näkymätön Energia, jota Idässä on tunnettu vuosituhansia nimillä Chi, Qi tai Prana - Universaalinen Elämänvoima, Korkeampi voima. Länsimaissa kutsuttu elämänvoimaksi, bioenergiaksi tai eetterikehoksi. 

"Kaikki maailmassa on Energiaa."

Energiahoito on yleisnimitys hoidolle, joissa käytetään käsien välityksellä ohjattua energiaa hoidettavan auttamiseksi ja missä Hoitaja toimii energian välittäjänä. 

Energiatyöskentelyssä käytetään hiljaista, tietoista kosketusta. Hoidon aikana käydään läpi kehossa olevia tukoksia ja autetaan niitä avautumaan ja samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää. Energiahoito elvyttää ja stimuloi kehon ja mielen omia parantavia voimia, parantamaan itse itsensä.

 Reikihoito on hyvin lempeä, rentouttava ja tasapainottava hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reiki ei ole hierontaa, vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tai makuulla hoitopöydällä, hoidettaessa käsiä pidetään paikallaan kevyessä kontaktissa eri hoitopaikoissa hoidettavan keholla. Hoidettavan keho ottaa vastaan käsistä välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous purkaa stressiä ja avaa energiatukoksia.

"Elämme valtavassa energiameressä ja jokainen ajatus, tunne, sana ja teko vaikuttavat kehoomme ja soluihimme. Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa kaikkeen ja kaikkiin. Vaikutamme oman energiamme ja ympärillämme olevan energiameren kanssa ja jokaiseen kehomme osaan vaikutetaan."